Absolute Fusion

Ez a szalonkezelés minden bőrtípusra kiválóan alkalmazható, de fokozottan ajánlott a száraz-vízhiányos, érzékeny, rozáceás, a környezeti hatásoktól károsodott bőrre. Elsősorban a tavasz-nyár időszakában, de akár egész évben. Olyan kezelések kiegészítő ápolásában is segít, amikor fokozott regenerálásra van szükség ( hámlasztások, tűs eljárások.) Extra regeneráló hatásának köszönhetően helyreállítja a sérült felhámot, segít megőrizni a bőrünk hidratáltságát.

Anti – aging kezeléseim sorába tartozó kezelés, mely feszessé, ragyogóvá varázsolja a bőrt.

Hármas hatású kezelés: hidratál, táplál, véd. A magas C – vitamin koncentráció segít az antioxidáns hatás elérésében, valamint a bőrregenerálásban. A nyári napra való felkészülésben és a nap okozta károsodások ( vízhiány, pirosodás) helyreállításában segít.

Otthoni ápolásba való beépítés:

Természetesen mindenkire személyre szabottan ajánlom az otthoni ápolást, de ezen termékcsalád termékei tökéletesek a nyári időszakra.

Arclemosáshoz a Marine @Thermal cleansing milk-et és a Tonik lotiont javaslom. Az ápoló krém pedig az Absolute vitamin krém.  Az i ntenzív hatás eléréséhez az Absolute Fusion Contentrat használatával tudunk hozzájárulni.