Arctisztítás

A természetes szépség alapja az üde és egészséges bőr, a rendszeres arctisztítás pedig az arcápolás egyik alappillére.

Köztudott, hogy a stressz, az immunrendszer gyengülése, a dohányzás, a napfény, a helytelenül kiválasztott és használt kozmetikumok, élelmiszerek, valamint a levegő szennyezettsége egyaránt elősegítik a mitesszerek képződését. Épp ezért elengedhetetlen a megfelelő, rendszeres arctisztítás, bőrápolás, mitesszerek kezelése. Nem számít, hogy bőröd fiatal vagy érett, normál, vagy zsíros, minden bőrtípus számára fontos a rendszeres, jó minőségű tisztítás. Nemtől és kortól függetlenül!

 Női arctisztítás

 

A legfontosabb az ápolt megjelenés melynek alapja a természetesen szép, egészséges arcbőr.

Az arctisztítás során alaposan letisztítom bőröd felszínéről a szennyeződéseket és az elhalt hámréteget, majd a felpuhítom az arcbőrt és manuálisan eltávolítom a mitesszereket. Ez egy fájdalommentes arctisztítás, melynek technikáját éveken keresztül tökéletesítettem.  A fertőtlenítés után a bőr készen áll a hatóanyagok bejuttatására, végül a pórusösszehúzás történik.

Eredmény:

  • a bőr minden rétege feltöltődik vitaminokkal
  • a bőr mélyebb rétegei is megtisztulnak
  • megakadályozza, ill. lassítja a mitesszerek, pattanások újraképződésé

Kezelési idő: 1,5 – 2 óra

Több féle arctisztítás programból választhatsz, árak oldalon láthatod a típusokat.


Férfi arctisztítás

Bár igaz a mondás, a külső nem minden, az ápolt megjelenés a férfiak esetében is nagyon fontos. Egy nő számára a vonzó férfi önmagára odafigyelő, ápolt és igényes, ennek alapja pedig az egészséges arcbőr.

Az arctisztítás során alaposan letisztítom bőröd felszínéről a szennyeződéseket és az elhalt hámréteget, majd felpuhítom az arcbőrt és manuálisan eltávolítom a mitesszereket.  Ez egy fájdalommentes arctisztítás, melynek technikáját éveken keresztül tökéletesítettem. A fertőtlenítés után a bőr készen áll a hatóanyagok bejuttatására, végül a pórusösszehúzás történik.

Eredmény:

  • a bőr minden rétege feltöltődik vitaminokkal
  • a bőr mélyebb rétegei is megtisztulnak
  • megakadályozza, ill. lassítja a mitesszerek, pattanások újraképződését

 Kezelési idő: 1 – 1,5 óra

 


Tini arctisztítás

– Először mennél kozmetikába, de nem tudod, hogy mi vár rád? –

 

Ne félj, nálam jó kezekbe kerülsz!

A tizenévesek felnőtté válásához hozzátartozik az a hormonális változás, mely a bőr átmeneti zsírosodásához, gyulladásaihoz vezet. A tini kezelés célja, hogy megakadályozzam, illetve csökkentsem az újabb, esetleg súlyosabb aknék keletkezését.

Az arctisztítás során alaposan letisztítom bőröd felszínéről a szennyeződéseket és az elhalt hámréteget, majd a felpuhítom az arcbőrt és manuálisan eltávolítom a mitesszereket.  Ez egy fájdalommentes arctisztítás, melynek technikáját éveken keresztül tökéletesítettem. A fertőtlenítés után a bőr készen áll a hatóanyagok bejuttatására, végül a pórusösszehúzás történik.

Eredmény:

  • a bőr minden rétege feltöltődik vitaminokkal
  • a bőr mélyebb rétegei is megtisztulnak
  • megakadályozza, ill. lassítja a mitesszerek, pattanások újraképződését

Kezelési idő: 1,5 óra