Dermaroller

Derma-Roller

– A kollagén indukciós kezelés –

Korunk egyik szenzációs módszere, mely megoldást jelent az akne hegek eltüntetésére, a striák visszaszorítására, a ráncok enyhítésére.

Kettős hatás érvényesül a kezelés alatt:

Először is a kollagén és elasztin termelődés fokozása történik meg. A rengeteg apró tűszúrás hatására nem látható apró sebek keletkeznek, melyek beindítják a bőr természetes regenerációs folyamatait. Maga a folyamat természetes és a kúra befejezése után még hónapokig kifejti hatását.

Másodszor a koncentrált hatóanyagbejuttatás történik. A bőrön jelen lévő védőréteg nem engedi a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe jutni, viszont a kezelés hatására a keletkezett steril csatornákon mélyrétegi hatóanyagbejuttatás megy végbe.

A kezelés hatása tartós és nagyon látványos.

Egy kezelés is mutat változást, de alapvetően kúrákban kell gondolkodni. Minden embernek, minden bőrnek más a problémája és más a reakciója a kezelésre. Általában 5 kezelés alatt már elégedettek vagyunk a változással, de ez nem általánosítható, hanem egyéni.

A kezeléseket kéthetente végezzük. Semmilyen káros mellékhatása nincs.

[box type=”info”] Fontos tudni! A kezeléshez használt hengert kizárólag a szalonban lehet megvásárolni. A kezelések után a higiénikus tárolás az én feladatom. Máshonnan hozott hengerrel egészségügyi okokból nem áll módomban dolgozni![/box] Alkalmazási területek:dermaroller_elotte_utana
 • akne hegek nyomainak eltüntetése
 • műtéti hegek halványítása
 • mély ráncok kezelése
 • tág pórusú bőrök kezelése
 • celulit kezelése
 • striacsíkok halványítása
 • bőr feszesítése
 • liftingezés
Kezelés menete:
 1. letisztítás, peelingezés
 2. fertőtlenítés dermaroller elott-utan
 3. dermaroller-hengeres kezelés aktív ampullákkal
 4. gépi utókezelés
 5. nyugtatás speciális hatóanyagokat tartalmazó krémmel
Az eljárás végén a kezelt felület érzékeny, piros lesz. Az apró sebek pár percen belül bezáródnak,  így nem kell tartanod a különböző fertőzésektől.  Ennek ápolásához részletes útmutatót, valamint ápoló krémet kapsz tőlem.     [button link=”https://birosaroltakozmetika.hu/arak/” color=”orange”] Nézd meg az árakat!  >>[/button]
 ]]>

Vélemény, hozzászólás?