Gyantázás, szőkítés

Azt hiszem, abban mindenki egyetért velem, hogy az ápolt, igényes megjelenéshez, a vonzó külsőhöz manapság nem illenek a szőrszálak. Sokunk életét (férfiakét is!) keseríti meg a láb, az arc, a hát vagy az intim részek szőrzete, a pamacsos hónalj.

A különböző szőrtelenítési eljárások közül a kozmetikai gyantázás és/vagy szőkítés minden „szőrborzoló” problémádra megoldást jelent.

Gyantázás

 

A gyantázás a legnépszerűbb szőrtelenítési eljárás, mivel itt a szőrszálak a gyökerükkel együtt távoznak. Praktikus, hiszen hosszútávú megoldást kínál, eredményével hetekig elégedettek lehetünk. Sajnos azonban a gyantázás nem fájdalommentes eljárás, de minden esetben szakszerűen és kellő odafigyeléssel végezem munkámat, így a fájdalom csökkenthető, a rendszeres kezelések során pedig szinte hozzáedződik az ember.

A nagyobb felületeken, – mint a hát és a láb – patronos gyantával dolgozom, míg a hajlatokban, arcon és az intim környékeken egy speciális területekre kifejlesztett gyantát használok.

Férfi gyanta

Férfiak esetében az ápoltsághoz már nem csak a borotvált arc, hanem a szőrtelen hát és a hónalj is hozzá tartozik. A hát gyantázása történhet hagyományos patronos-, illetve tégelyes gyantával, a hajlatokban egy speciális területekre kifejlesztett gyantát használok. Bár nem fájdalommentes eljárás, az eredménye miatt megéri: a kezelés után legalább egy hónapon keresztül sima marad a gyantázott felület.
 
Kezelés menete:

  • terület letisztítása
  • nedvesség mentesítés
  • gyantázás
  • fertőtlenítés
  • nyugtatás, ápolás

 

.

Szőkítés

Ezt az eljárást elsősorban tinilányoknak ajánlom, illetve azok számára, akiknek nem túl vastag és sűrű a testszőrzetük. A kezelés a haj szőkítéséhez hasonlít. A szőrszálakból – vegyszer felhasználásával – kivonom a pigmentanyagot, ezért azok kifakulnak, a világos bőrön alig látszanak. A szőkítő pakolás kb. 15 perc alatt hat, az eredmény pedig: a pehelyszőröket csak alig erősíti meg, az eredeti színű szálak pedig csak 2-3 hét elteltével nőnek vissza.

Időpont foglaláshoz kattints ide.