Marine &Thermal

Ezt a kezelést 35 éves kortól ajánlom mindenkinek bőrtípustól függetlenül. Elengedhetetlenül fontos hidratáló és bőr szerkezetjavító kezelés.

Mozgatórugója a tengeri algákból kivont nyomelemek, ásványi anyagok és vitaminok. Ezek az összetevők hatékonyan harcolnak az öregedés ellen, visszaadják a bőr természetes szépségét, fiatalabbá, egészségesebbé teszik azt. Anti-aging kezeléseim közé tartozik. Feszesít, hidratál, csökkenti a ráncok mélységét.

Arctisztító kezelésként tökéletes hidratáltságot, bársonyosságot ad a bőrnek. A tisztítás okozta bőrpírt majdnem tökéletesen eltünteti.

A nap okozta káros hatások ellensúlyozására tökéletes termékcsalád. A bőr vízveszteségének csökkentése és a sejtregeneráció kombinációja a nyári kezelések királynőjévé teszi ezt a kezelést. Intenzív feszesítő hatását a kezelés végén alkalmazott alginát maszk teszi utánozhatatlanná.

Otthonápolás:

Mint minden esetben itt is személyre szabottan ajánlok otthoni termékeket, de ez a család tökéletes választás 35-45 éves korig. A mindennapos ápolás részeként arctisztításra a Marine & Thermal cleansing milk-et és tonic lotiont javaslom. Arckrémként 2 termékből választhatunk: Algae antiage cream és Algae lifting cream. Az intenzív ápolás részeként a Marine&Thermal intensive concentrate használatával tehetjük igazán hatásossá rendszert.

Időpont foglaláshoz kattints ide.