Masszázs

A masszázs a legfinomabb kozmetikai eljárások egyike. A bőr érintése pótolhatatlan érzés, nem váltható ki semmilyen gépi eljárással. Masszázs hatására a vérerek kitágulnak, még a hajszálerecskék is megtelnek vérrel. Gyorsabbá válik a tápanyag és bomlástermékek áramlása a szövetekben, ami a szövetek felfrissüléséhez vezet. Egyes mozdulatok hatására ellazulnak az izmok, míg mások kifejezetten a feszesítést célozzák meg, ezáltal az izmok anyagcseréje is fokozódik. A masszázs nyugtató hatású, csökkenti az idegrendszer feszültségét. Ha épp stresszes időszakod van, vagy letört, fáradékony vagy, mindenképp keress fel, garantáltan felfrissítelek! Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlom!

 

 


 

Arcmasszázs

 

Az arc masszázs alkalmával egy nagyon finom, kellemes élményben lesz részed. Miközben szövetek regenerálódnak, a fáradt, színtelen fakó bőr felfrissül, megtelik színnel, a ráncok mélységei csökkennek, szebb, üdébb, frissebb, fiatalosabb leszel.


 

Karmasszázs

 

A karunk és kézfejünk testünk azon területei, melyek a legtöbb munkát végzik, mégis a legkevesebb törődést kapják. A karmasszázs alkalmával ezek a fáradt, megdolgoztatott izmok ellazulnak és életerővel telnek meg. A masszázs során használt olaj és krém pedig táplálja bőröd, melytől egészséges és friss lesz.

 

Időpont foglaláshoz kattints ide.