Onc Dermology

Aktív összetevőkben gazdag, intenzív ápolás a speciális ápolást igénylő bőrök számára. A termékek nem tartalmaznak szinezékeket, parabént, ásványi olajat, szilikont. Hipoallergén illattal rendelkeznek.  Ezt azért fontos kiemelni, mert olyan bőrök ápolhatók ezáltal, melyek fokozott igénybevételnek lettek kitéve, vagy komoly külső-belső problémával állnak szemben.

Ilyenek az ekcémára hajlamos bőr, onkológiai kezelésnek kitett bőr, műtéti területek, vagy a nagyon allergiás állapotok. A rozáceával küzdő bőr vagy a rendkívül dehidratált és lipidhiányos bőr.

A kezelés hatására a bőr puhává, hidratálttá válik. A bőrpír, a kipirosodás mértéke csökken, a bőr fokozatosan megnyugszik. Az erek állapota javul, fokozódik a védelmi mechanizmus. A bőr visszanyeri egészséges állapotát( a szervezet egészségi állapotának mértékében).

Nem csak a bőr, de a haj és körömproblémák kezelésében is jelentős változást hozhatunk.

Otthonápolás:

Lemosáshoz a Face Cleanser termék az ideális, majd a Thermal Lotion következik. A napi ápolás részeként az Onc Család Face Cream-je a tökéletes választás. Esténként a Face Serum felkenése javasolt a Cream előtt.

Testkezelésekre: Body Balsam, Hand&Foot Cream, valamit a Baobab Compositum Oil ad tökéletes ápolást.

Időpont foglaláshoz kattints ide.