Peeling Marin

Az első tenger ichlette bőrmegújító kezelés, mely kiválóan ötvözi a savas bőrmegújítást és a mezoterápiát egy kezelésben. A peeling fermentált algasavakat és AHA/PHA komplexet tartalmaz. Ez a speciális savkombináció gyengéden segíti a bőr megújulását. A tiszta MARINE MÉSOLIFT koncentrátum hatóanyaga fokozza a  bőrt alkotó sejtek anyagcsere folyamatait és megőrzi a bőr fiatalos megjelenését. Képes táplálni az irharéteget, mert a mikrogömbökbe  zárt anyagok célzottan a megfelelő rétegben bomlanak ki.A komplex kezelés hatására a bőr visszanyeri feszességét, a mimikai ráncok kisimulnak, a bőrfelszín hidratált és egyenletes színű lesz.

Fő hatóanyagok: fermentált algasavak, AHA/PHA komplex, 2 B- vitamin, 14 ásványi anyag, 18 féle aminosav, fiatalság fokozó hialuronsav, Séve Bleue tengeri komplex.

Peeling Marin bőrmegújító programok:

  • SOS bőrmegújítás: 2 kezelésből álló programm, mely gyors segítség lehet egy rendezvény, vagy akár menyasszonyként esküvő előtt. A kezelések között 1 hét telik el.
  • Peeling Marin 4 (4 alkalmas Peeling Marin kúra): 4 kezelésből álló programm, mely tartós bőrszerkezet javításra szolgál. 2 peelinget és 2 ápoló kezelést tartalmaz.
  • Peeling Marin 6 (6 alkalmas Peeling Marin kúra): 6 kezelésből álló programm, mely teljes bőrmegújításra szolgál. 4 peelinget és 2 ápolókezelést tartalmaz.

Ezt a kezelést minden 30 év feletti vendégemnek javaslom, mert komplexitásának köszönhetően a bőrmegújítást és a feltöltést egy csomagban el tudjuk végezni. Mivel a peeling fényérzékennyé teszi a bőrt, fényvédő alkalmazása elengedhetetlen,  a kúrát pedig az őszi-téli időszakra célszerű ütemezni.

Otthonápolás:

Gentle Cleansing Milk gyengéd lemosásra, utána Micellar Cleansig Waterrel áttörölni a bőrt. Vattakorong segítségével reggelente vigye fel a Micro Peeling Water Essence- t, majd bőrtipusodnak megfeleő Thalgo arcrémmel kend be a bőröd. Peeling marine Sunscreen SPF 50+ a záró termék. Az éjszakai ápoláshoz használj Intensive Resurfacing Night Serum – ot és Peeling Marin Sooting Repairing Balm pakolást.