Perfect Skin Mineral I.- II.

A bőrünkből hiányzó ásványi anyagok, vitaminok és nyomelemek a bőr állapotának romlását, kellemetlen bőrtünetek kialakulását okozhatják. Ezen anyagok pótlására alkotta meg a Tegoder cég a Perfect skin családot. A családon belül 2 külön csoport található, melyek mindegyike specializálódott egy-egy különleges problémára.

Perfect Skin I.

Kifejezetten az érzékeny, dehidratált, stresszes és allergiára hajlamos bőr ápolására kialakított kezelés. Javítja a dohányzás, környezeti szennyezés okozta oxigénhiányos bőr állapotát. Nyugtatja a stresszes bőr tüneteit (bőrpír, viszketés, hámlás). Antioxidáns védelem fokozásában segédkezik és javítja a sejtek anyagcseréjét.

Maga a kezelés akár már tinédzser kortól végezhető, mert segíti a fiatal bőr fejlődését, védi a gyenge felhámot. Minden korosztály számára tökéletes ápolást biztosító kezelés.

Otthoni ápolás:

Mindennapos lemosáshoz a Perfect Skin Cleansing Milk-et és Tonic Lotiont javaslom. A krémes ápoláshoz a Perfect Skin Mineral Cream I. krémet. A tökéletesen intenzív hatás elérésében a Perfect Skin Vitamin Serum I. segít.

Perfect Skin II.

Kombinált, zsíros, pattanásos, vagy ekcémára hajlamos bőr ápoló kezelése ez.

Alkalmazásával csökken a faggyúmirigyek működése, a gyulladásos folyamatok kevésbé lesznek jelen. A bőr csillogó, fényes állapota javul, azaz a bőr felülete matt lesz. Mindeközben a védelem megerősödése is tapasztalható. Látványos állapot javulást eredményez a kezelés.

A tinédzser kor okozta bőrproblémákat is kezelhetjük vele, de csak bizonyos esetekben. Erre a feladatra speciálisan kifejlesztett kezelés van. Bármilyen életkorban tökéletes ápolást biztosít a problémás bőrnek. Visszafogott illatvilágával még a férfiak is biztonsággal használhatják.

Otthoni ápolás:

Mindennapos tisztításhoz a Perfect Skin Cleansing Milk-et és Tonic Lotiont javaslom. Ezen bőr elengedhetetlen feladata a radírozás! Ehhez az Enzym Peeling használata javasolt, majd a Perfect Skin  Mineral Cream II. Itt is, mint mindenhol egy jól megválasztott szérum teszi tökéletessé az ápolást, ez jelen esetben a Perfect Skin Vitamin serum II.

Időpont foglaláshoz kattints ide.