Spiruline Boost Basic és Ritual

A bőrünk ki van téve környezeti ártalmaknak a mindennapi életünk során, melyek hatását érezhetjük. Ilyen az Uv sugárzás,  az elektroszmog, a kipufogógázok, de a dohányzás és a stressz is hat a bőrünkre.

A Thalgo megalkotta az első tengeri méregtelenítő kúráját. Ez a programm segíti a bőr megtisztulását a felhalmozódott toxinoktól, energiával való feltöltését és segítséget nyújt a ráncok finom kifeszítésében is.

Hatóanyaga a ” zöld aranyként” is ismert Spirulia Maxima alga, mely a legerősebb méregtelenítő a tenger vizeiben.

Kezelés során a bőr nem csak megtisztul hanem a Hialuronsav, a tengeri Magnézium, az Urea és az Aloe Vera hatására feltöltödik, a ráncok finomabbak lesznek, a bőr tónusa javul, színe egységesebbé válik. A szemkörnyéki sötét karikák halványodnak, a duzzanat csökken. Hűsítő hatásának következtében felfrissül a szemkörnyék, üde és ragyogóvá válik a szem.

Ezt a kezelést 25 éves kortól érdemes évente egyszer végigcsinálni, így felkészítve a bőrt a későbbi mélyrétegi feltöltésekre. Kúrakezelésben ajánlom, 3 vagy 6 alkalommal érdemes elvégezni.

Otthonápolás:

Thalgo Cleansing Milk és Tonik Lotion használata után felvisszük az Energising Detoxifying

Serum – ot, majd az Energising Eye Gel – t. Energising Anti – pollution Gel  – Cream – mal bekenjük a bőr. Javaslom a kúra teljessé tételéhez a 7 napos ampullakúrát( Energising Booster Concentrate), mely a kezeléssorozat hatását felerősíti. Mivel a bőrünk nem csak kívülről, hanem belülről is ápolásra szorul, ennek a kúrának hatásos kiegészítője lehet egy expressz 10 napos revitalizáló programm, melyet egy energetizáló italpor formályában készítettek el.