Szemöldök, szempilla

 

Arcunk igencsak meghatározó része a szemöldök, keretet és karaktert ad neki, ezért nem szabad elhanyagolni. Egy szép ívű, sem túl vékony, sem túl vastag szemöldök nemcsak nyíltabbá teszi a tekintetet, de markáns, előnyös alakja az arcot is jobban kihangsúlyozza.

Szemöldökszedés

 

A jó szemöldök „láthatatlan”, vagyis nem feltűnő, csupán keretbe foglalja a szemet. Ha észreveszed valaki szemöldökét, akkor az a szemöldök vagy rosszul ívelt, vagy nem illik viselőjéhez.

Az arc harmóniájának megtartása érdekében a legbölcsebb megoldás, ha az első szemöldökszedést vagy a már elrontott és visszanőtt szemöldök rendbehozását rám bízod! Ha már kialakítottuk az arcod vonásaihoz leginkább illő szemöldök ívet és formát,  akkor már könnyen karban tudjuk tartani.

 


 

Szemöldökfestés

 

Ahhoz, hogy a már jól kialakított szemöldököd valóban harmóniában legyen arcoddal és csodálatos keretet adjon szemednek, passzolnia kell hajszínedhez. Ha fested a hajad, sok esetben a szemöldök színét is ehhez kell alakítani. Az alig látszó szőke vagy nem elég dús szemöldököt hangsúlyosabbá lehet tenni, ha festéket használunk. A szemöldök festését minden esetben bízd rám!

 


 

Szempillafestés

 

Ha nem szeretsz szempillaspirált használni, ha nincs időd vagy kedved minden nap kifesteni a szempilláid, akkor a tartós szempillafestést neked találták ki! A kezelés gyors és tartós, eredménye pedig a hangsúlyos, gyönyörű tekintet.

Ajánlom mindenkinek, aki

  • rendszeresen sportol, úszik, szaunázik, de mégis szeretne nőiesen megjelenni
  • szőke, alig látható szempillát visel
  • nem szereti a szempillaspirált (az gyakran elmosódik, lepereg)

A művelet tartós és fájdalommentes, csupán 10 percet vesz igénybe, eredménye pedig a hangsúlyos és gyönyörű szempilla, amely akár önmagában is öltözteti arcod.

Időpont foglaláshoz kattints ide.