TDC Clinik

Ez egy klinikai szintű hialuronsavas bőrápoló program. Az Anti-aging kezeléseim közé tartozik. Javaslom olyan esetekben amikor a bőr megereszkedett, dehidratált, ráncok keletkeztek rajta, rugalmasságát, ragyogását veszítette. Nagyon magas koncentrációban tartalmaz aktív hatóanyagokat, melyek sejtszintű regenerációt biztosítanak a bőrnek. Elsősorban hialuronsavat juttatunk a bőrbe, de e mellet vitaminokat, ásványi anyagokat is.

Az intenzív hidratálásnak köszönhetően a bőröd feszesebb, rugalmasabb lesz. Kisimulnak a felszíni ráncok, a mélyebbek halványodnak. Kiegyenlítődik a bőrfelszín, az arckontúr megemelkedik. Hidratáltsága jelentősen javul. Széleskörű termékválasztékkal dolgozom a kezelés alatt, így ténylegesen személyre szabható egy-egy alkalom.

Otthonápolás:

Arctisztításhoz a HA Face Cleanser-t javaslom, majd a Revitalising Lotiont. Ápoló krémként Skin Total Solution Spf + 15. Szérumok, gélek széles választéka áll rendelkezésre az intenzív otthonápoláshoz, ezt személyes megbeszélés alapján választhatjuk ki.