Whitening Lux

A közelmúltban megújult halványító termékcsalád a téli kúrák elengedhetetlen eleme. Olyan kifinomultan varázsolja ragyogóvá a bőrt, hogy a luxuskezelések közé emelte ezt az ápolást. A nyár múltával szembesülünk a bőrünk állapotával. A felszíne érdes, a színe foltos. Esetenként gyulladások jelentkeznek rajta. Ezekre a tünetekre speciális kezelésként a Whitening lux tökéletes megoldás.

Vannak olyan estek is, melyeket nem a nyár okozott, olyan pigmentációs problémák, melyek kezelése szintén a kozmetikus feladata. Ilyen esetek is a halványító család kezelései. A fáradt, fakó bőrök frissítésére, állapotjavítására is a legmegfelelőbb kúra.

A kezelés hatására a bőr visszanyeri természetes ragyogását, felszíne sima, bársonyos lesz, színe egyenletes. Az elhalt hámsejtek eltávolításával a bőr felszívó hatása megsokszorozódik, így minden további kezelés, kúra, vagy az otthoni ápolás intenzívebbé válik.

Korosztálytól független kezelés, de az utóápolás részeként a fényvédelem nagyon fontos!

Otthonápolás:

Arctisztításhoz a Whitening Lux Face Cleanser-t és Tonic-ot javaslom. Ápoláshoz a Whitening Lux Cream az ideális. Amikor intenzívebb halványításra, frissítésre van szükség az otthoni ápolásba is beilleszthetünk ilyen szérumot. Ez a Whitening Lux Exfoliating set. De ne felejtsd, hogy ezen kúra alatt nagyon fontos a fényvédelem!

Időpont foglaláshoz kattints ide.